מנהל/ת הפורום: עו"ד ראובן ליפקין
053-9428824


אשרה לבת זוג שעובדת בסיעוד

רפאל מור 21/10/2018 17:51
ערב טוב. אני בזוגיות שלוש שנים עם עובדת זרה עם אשרת ב\1 לסיעוד. אנחנו רוצים להגיש בקשה לאשרה של בת זוג זרה אבל אני חושש שבמשרד הפנים ידרשו ממנה לעזוב את הארץ כיוון שהשבוע היא עזבה את העבודה אז לכאורה האשרה שלא לא בתוקף. האם כך זה באמת עובד?
הליך מדורג עם בת זוג לא חוקיתעו"ד ראובן ליפקין7/1/2019 12:57
שלום רב משרד הפנים מחוייב לקבל כל בקשה, גם אם הזר/ה שוהה בלתי חוקית שנים מספר. ככל ותוכיחו את כנות ואמיתות הקשר, לא צריכה להתעורר בעיה וגם לא נראה שתידרש יציאתה מן הארץ. ככל וכך יקרה, תוכל להגיש ערר ולתקוף את ההחלטה בברכה ראובן ליפקין, עו"ד


שאלו את מנהל/ת הפורום: ליפקין את ליפקין - משרד עורכי דין  053-9428824
עוד שאלות שנשאלו בנושא ויזה לישראל | אזרחות ישראלית:

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר