מנהל/ת הפורום: עו"ד טל פרושן
053-9428902


הליך להסדרת מעמד לבת זוג זרה שנמשך 5 שנים

יובל13/12/2018 13:34
שלום אני נשוי לאזרחית שוודית, בתהליכים מול משרד הפנים כבר 5 שנים בלי שאנחנו רואים כל התקדמות בנושא הסדרת האשרה שלה בישראל. למרות שהצגנו בפניהם את תעודת הנישואים משוודיה וכל מה שצריך. מה הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה?
מענהעו"ד טל פרושן16/12/2018 20:05
יובל שלום, ההליך המדורג הנוגע לזוגות נשואים אינו אמור לארוך יותר מ- 4.5 שנים. תחילה הייתה אמורה להינתן אשרת עבודה למשך כחצי שנה, ולאחר מכן תעודת זהות זמנית למשך עד כארבע שנים. קשה לענות מה הבעיה בדיוק בתיק שלכם בלי שקיבלנו מידע נוסף, אך עולה שכדאי במצבכם להיוועץ בעו"ד. אתם מוזמנים לפנות אלינו ולקבל פרטים נוספים בהצלחה


שאלו את מנהל/ת הפורום: טל פרושן, משרד עו"ד ונוטריון  053-9428902
עוד שאלות שנשאלו בנושא אשרות עבודה והסדרת מעמד לעובד זר בישראל:

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר