הסלע 16 , עתלית (אזור הצפון)
משרד עורכי הדין עוסק בייצוג נכי צה"ל ונפגעי מערכת הביטחון.
משרד עורכי דין סיגל וארז יער מייצג את נכי צה"ל ונפגעי מערכת הביטחון, המשרד נותן מענה לכל אלו שנפגעו בעת שירות צבאי, משטרתי ובטחוני.
המשרד עוסק בייצוג בנושאים הבאים:
פוסט טראומה או הלם קרב הם תגובות נפשיות נפוצות מאוד, אשר נוצרות עקב חשיפה לאירוע מסכן חיים. זיכרון ותמונות מהאירוע ממשיכות לייסר את אלו שנחשפו לאירועים טראומטיים, ובכך נוצרת הפרעה תפקודית המצדיקה מבחינה ערכית ומעשית הגשת בקשה להכרה למשרד הביטחון (תביעה).
מסיבות שונות, הרחיבה הכנסת את החוק עד למצב בו אנו מצויים היום, שהוא אבסורדי למדי - לא מבדילים בין פקיד שנפצע במשחק ספורטיבי כששהה בחופשה, ובין לוחם שנפצע מאש אויב. לכן, החלטנו כי מבחינה ערכית עלינו לייצג רק את אלו שנפגעו במהלך שירות ביטחון משמעותי.
אנו מייצגים בוועדות רפואיות ובבתי משפט העוסקים בעניינם של נכי צה"ל בכל הארץ.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב, הפרופיל רפואי הוא - 45 לטענת הרופא בשל מות אביו ממלנומה. האם יתכן , ואיך מקבלים את הסעיפים שבגינם ירד הפרופיל? ומה פרוצדורת הערעור?
לא בנודשא הפורום
שלום, השאלה אינה נוגעת לנושא עיסוק הפורום, יחד עם זאת יש מנגנון של ערעור על קביעת הנכותת ואני מניח שבמיט"ב או בלשכת הגיוס ידעו לתת את לוחות הזמנים ואת נוהל הערעור.
שלום רב, האם לאחר חצי שנת שירות אני יכולה לתבוע להעלות את הפרופיל על מנת להיכנס לקורס קצינים? איך עושים את זה?
לא בנושא הפורום
שלום, זהו אינו תחום עיסוקו של פורום זה, אך הדרך להעלאת פרופיל בזמן השירות עוברת דרך הגשת בקשה לוועדה שכזו, דרך רופא היחידה